Poroke predstavitev - landing
POROKEPRAZNOVANJAOBLETNICEPREDNOVOLETNE ZABAVE

Poročne zabave in slavja v Restavraciji Via Bona

 

Poroka - ViaBona

Izbirate poročno lokacijo in restavracijo ali gostilno za poroko in poročno slavje v Ljubljani?

 

Želite pripraviti poročno slavje z odličnim poročnim menijem

( ALL INCLUSIVE :  do 5 ur - 30€   ,   do 10 ur - 40 € )

 in poročno zabavo z živo glasbo in plesom ?

 

Kontaktirajte nas na tel. 041 843 303 (Deja Potokar) ali 01 200 50 80 ter Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

 

Izvrstni poročni meni s poročno torto in s pravo zabavo


V Restavraciji Via Bona že vrsto let organiziramo poroke in poročna slavja. Pripravljamo poročna kosila in poročna slavja s pravo zabavo, živo glasbo in plesom. Poskrbimo za svečani aperitiv, postrežemo vam z izvrstnim poročnim menijem, tudi po sistemu »all inclusive », postrežemo poročno torto in proti jutru odlično telečjo obaro s smetanovimi žličniki.

 

Poskrbimo za vajine najlepše spomine

Da bo poročni dan ostal v vajinem najlepšem spominu, zaupajta organizacijo svoje poroke in poročnega slavja, pripravo svečanega menija restavraciji Via Bona. Organiziramo poroke do 150 oseb.

848                 949                630 

 

Naše izkušnje in tradicija bodo poskrbeli za nepozabno poroko

 

Dolgoletna tradicija nas je izurila v vsakem koraku. Vsaka poroka je svoja zgodba in nov začetek nekaj lepega. Znamo poskrbeti, da poroka, poročno slavje, poročna zabava postane in ostane najsrečnejši dan. Pri nas ste v varnih rokah, saj imamo obilo izkušenj s poročnimi slavji in porokami, lahko vam svetujemo in vam pomagamo, da bo vaša poroka sanjska in popolna.

 

Poroka - ViaBona

Poskrbeli bomo za vaju in vajine goste, da bo praznovanje elegantno, svečano, zabavno, kulinarično bogato, sproščeno in drugačno.

Predvsem pa da se bodo vaši gostje na poroki in poročnem slavju počutili izvrstno.

Za pravo poročno zabavo imamo pripravljeno plesišče za 100 oseb. Poročne                     goste razporedimo po mizah po vašem sedežnem redu

Oglejte si tudi našo poročno galerijo  (klikni za ogled)

 

 

359             334              633 

 

Odlična in okusna hrana bosta zagotovo doživetje za vsak okus

Poroka - ViaBona

Poročno slavje se vrti okoli dobre hrane in poročnega menija, ki ga izbereta mladoporočenca. Meniji so oblikovani v pomoč poročnemu paru, še vedno pa se v celoti prilagodimo individualnim željam.

Izbirate lahko med: Klasičnim menijemSvečanim menijemPojedino brez svinjine ter ALL INCLUSIVE poročnim menijem,

ki je vedno bolj popularen, saj poleg bogatega poročnega menija vključuje tudi pijačo brez omejitve,vso žgano pijačo in aperitive pa lahko prinesete sami. Postregli pa vam bomo tudi vaše piškote, sadje in poročno torto.

 

600                   704                  779 

 

Zaupajte nam vaše želje in poskrbeli bomo za nepozabno poročno slavje

 

Poročno slavje in poroka v Restavraciji Via Bona vam bo gotovo ostala v lepem spominu, saj se pri nas ne le dobro je, pač pa tudi zabava in pleše do jutranjih ur.

 

Poroka - ViaBona

Z veseljem bomo prisluhnili vajinim željam, idejam, pričakovanjem in sanjam, vama razbremenili poročni dan odvečnih skrbi,brez dodatnih stroškov poskrbeli za svečano, poročno dekoracijo miz in prostora s cvetjem, romantično vzdušje in osvetlitev s svečami. Gostom sta na voljo dva zunanja vrtova in veliko parkirišče.

 

Za več informacij in pomoč pri odločitvi smo vam z veseljem kadarkoli na voljo tudi po tel 041 843 303 (Deja Potokar). Lahko pa se dogovorimo za srečanje, ko vam predstavimo prostor, jedilnik, pokažemo slike preteklih porok in poročnih slavij, poročnih zabav.

 

Če iščete prostor za poroko v Ljubljani, gostilno in lokacijo za poroko, je Restavracija Via bona prava izbira za poročno slavje, poročno zabavo in poročno kosilo v Ljubljani. Pripravimo vam pravo poročno praznovanje, kjer se bo dobro jedlo, plesalo in zabavalo do jutranjih ur.

 

683 769 685
808 459 643

 

V naši pestri ponudbi se zagotovo najde kaj za Vas


Ponujamo Vam tudi jedi po naročilu, imamo sezonsko ponudbo, na voljo imamo solatni bar, strežemo pizze iz krušne peči. Na voljo imamo malice in kosila, ponujamo raznoliko ponudbo vin.

Zabave in praznovanja za zaključene družbe, živa glasba in ples.


Naši natakarji vas bodo z veseljem in prijazno postregli.
Poskušali bomo ustreći vsem vašim željam.
Vaš srečen dogodek vam bo gotovo ostal v najlepšem spominu.

 

   Poroka - ViaBona Poroka - ViaBona Poroka - ViaBona   Poroka - ViaBona Poroka - ViaBona  atrijporoka-2 atrijporoka-5 atrijporoka-8                                               DSCN0848_Small DSCN0949_Small P1012630_Small P1012633_Small P1012667_Small P1012671_Small P5190334_Small P5190359_Small P5260459_Small


Z našimi bogatimi izkušnjami bo vse potekalo tako, kot sta si predstavljala.
Zaupajte organizacijo poročnega slavja Restavraciji in koletkivu Via Bona!

(Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na tel 041 843 303)