GOSTILNA ZA POROKE V LJUBLJANI

Gostilna za poroke v Ljubljani

Prepričani smo, da smo med vsemi gostilnami v Ljubljani, prav mi najbolj primerni za poročno slavje

Ko se združita dve srci, ki se ljubita, svet postane lepši, stvari bolj preproste, zrak bolj dišeč. Seveda boste to želeli deliti s svojimi dragimi. Zapečatite svojo poroko z zabavo, odlično hrano in pijačo ob zvokih žive glasbe v naši gostilni. In kar je najlepše, ni vam treba niti iz Ljubljane.

Dovolite nam, da vam vašo srečo pomagamo deliti z vašimi prijatelji v odlični gostilni, primerni za poročna slavja. Pripravili vam bomo nepozabno doživetje, kjer se boste lahko s svojimi najdražjimi lahko zabavali do jutranjih ur. Vas je veliko? Ni problema, prostora je dovolj za 150 oseb. Za vašo družbo imamo na voljo tudi veliko parkirišče, dva zunanja vrtova in plesišče za 100 oseb z živo glasbo. Zagotavljamo vam, da vam bo svečana poročna dekoracija s cvetjem in svečkami, za katero poskrbimo brez doplačila, pričarala romantične trenutke, katerih se boste z veseljem spominjali vse svoje življenje. Imamo bogate izkušnje, zato nam lahko zaupate svoje želje, katerim bomo sledili ves čas vašega praznovanja, z veseljem pa vam tudi svetujemo in pomagamo pri odločitvah.

Restavracija za poročno slavje

Zabava do jutranjih ur

Privila se bom ob tebe in odplesala s teboj najin prvi skupni ples kot mož in žena, nato pa se bomo skupaj vrteli vse do jutra ... Kako lepa si ob soju sveč. In moja si. Samo moja.

Če imate radi glasbo in radi plešete, potem je naša gostilna pravi izbor za vas, saj imamo na voljo plesišče za 100 oseb ter živo glasbo. Poskrbeli bomo tudi za romantično osvetlitev prostora, kakovostno ozvočenje in svetlobne efekte. In ne skrbite, da se bomo utrudili pred vami, saj je trajanje vašega poročnega slavja neomejeno.

Poročna zabava v Ljubljani

Gostilna ima kar dva zunanja vrtova, kjer boste, sredi Ljubljane, uživali v poročnem praznovanju

Sedim za mizo in te skozi veliko okno opazujem, kako kramljaš s prijateljicami... Nasmehnem se, ker vem, da bom tudi jutri najprej zagledal tvoj obraz... Odšel si na vrt k prijatelju. Pogledaš proti meni in mi nameniš ljubeč pogled, da me stisne v srcu. Tako te imam rada.

Vi in vaši gosti boste lahko uživali in se hladili kar na dveh zunanjih prostorih z nadstreškom. Ker pa je gostilna klimatizirana, ima velika panoramska okna in veliko zelenja, pa boste zlahka pozabili, da ne sedite na vrtu.

Za veliko parkirišče pred gostilno, za vaše poročno slavje, poskrbimo mi

Drug zraven drugega avtomobili svatov, bele pentlje pa na njih, kot morska pena na morju, valovijo v rahlem vetrcu poročnega dne.

Kljub temu, da smo sredi Ljubljane, vam na dan vaše poroke in poročnega slavja v naši gostilni, zagotovimo veliko parkirišče.

Poročni meniji in cene predlaganih poročnih menijev

Na svoj poročni dan želim ob sebi le tebe, najdražje, dobro hrano in pijačo ter nekoga, ki me bo razvajal do onemoglosti za ugodno ceno.

Pohvalimo se lahko z dobro in sveže pripravljeno hrano za 150 gostov. Med izbrano ponudbo poročnih menijev, boste prav gotovo našli takega, ki bo ustrezal vašim predstavam, kaj ponuditi svojim gostom. Seveda pa lahko skupaj ustvarimo meni po vašem izboru, ki bo dal »piko na i« vašemu poročnemu slavju. Ker se zavedamo, da sta poroka in poročna zabava tudi strošek, se trudimo, da smo na tem področju konkurenčni. Zaupajte nam vaša pričakovanja in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev za vsak okus in vsak žep.

Poročna torta, pecivo, sadje, aperativ, žgana in energetska pijača ter vse ostalo, kar priteče, poročnemu slavju

Poročna torta, kot snežna kraljica, stoji pred nama na svečano pogrnjeni mizi. Pogledi so uprti v naju v pričakovanju. Spogledava se in skupaj zareževa v torto. Nov, skupni začetek. Kako lepo bo.

Pričakali vas bomo z aperitivom, lahko tudi vašim, z veseljem pa vam bomo postregli tudi s pecivom, sadjem ter žgano in energetsko pijačo, ki jo boste želeli prinesti s seboj. Vsa točena vina, pivo, radler, jabolčni sok, juice, radenska in voda pa so v neomejenih količinah že zajeti v ponudbi »All inclusive« poročnih menijev.